VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

  035 5242388    035 5264970  INFO[at]WOESTHOFFADVOCATEN[punt]NL    contactformulier

Juridische quickscan

Heeft u een acute juridische vraag of wilt u een second opinion?

Bel ons dan voor een afspraak op 035 52 42 388.

Tijdens uw bezoek staat Mr. Woesthoff u maximaal 30 minuten persoonlijk te woord. Daarin maakt zij een eerste analyse van uw situatie (Quickscan), die zij meteen bespreekt. 


Een juridische Quickscan maakt uw kansen en risico's helder

Een Quickscan vereist juridische expertise. Die hebben wij in ruim 25 jaar opgebouwd en daar profiteert u al van in een oriëntatiegesprek. Sommige mensen hebben zelfs voldoende aan zo'n gesprek, vooral omdat wij onze focus meteen leggen op uw juridische vraag, kansen en risico's. Wilt u echter uitgebreid juridisch advies, dan is nader dossieronderzoek nodig en dient u onze algemene voorwaarden te ondertekenen. Een Quickscan is daarvoor niet geschikt.


Direct ter zake

Als u een juridische vraag heeft, wilt u gericht antwoord. Daarom besteden wij tijdens de Quickscan weinig tijd aan algemene (kantoor)zaken. De antwoorden op de meest gestelde vragen staan namelijk op deze website, zoals onze specialisaties, werkwijze en kosten. Helder en transparant. Zo houden wij meer tijd over om tijdens het oriëntatiegesprek meteen op uw specifieke, juridische situatie in te gaan. 


Speciaal tarief

Wij hebben veel trouwe klanten en weten dat prijs geen geschikt instrument is om loyaliteit te verdienen, hoogwaardige juridische dienstverlening wel. Daarom hanteren wij geen 'gratis kennismakingsgesprek' om cliënten te werven. Een Quickscan kost 65 euro (incl. btw), welk bedrag u bij uw bezoek contant dient te voldoen. Neem ook een geldig legitimatiebewijs mee!