VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

035 5242388         035 5264970     info@woesthoffadvocaten.nl   

Onze expertise: contractenrecht, personen- en familierecht en strafrecht


Meerdere rechtsgebieden

Advocatenkantoor Woesthoff biedt juridisch advies in personen- en familierecht, contractenrecht, strafrecht en ambtenarenrecht. Voor de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, erfrecht, huurrecht en bouwrecht werkt ons kantoor samen met collega-experts.

Deskundig en actueel

Ons advocatenkantoor investeert veel in opleidingen en intervisie met collega's. Ook organiseerde mr. Woesthoff jarenlang - als voorzitter en mede-oprichter van het Netwerk van Kleine Advocatenkantoren Nederland - vele vakbijeenkomsten. U bent verzekerd van deskundig en actueel juridisch advies.

Integrale visie

Een juridisch probleem kan meerdere rechtsgebieden bestrijken, bijvoorbeeld civiel- én strafrechterlijk. En een privégeschil kan zakelijk gevolgen hebben, of andersom. Daarom bestrijkt Advocatenkantoor Woesthoff meerdere rechtsgebieden en ondersteunt het kleine en grote (MKB-)ondernemers én particulieren.

Binnen en buiten 't Gooi

Onze cliënten komen uit het hele land. Toch is Advocatenkantoor Woesthoff vooral een vertrouwd adres voor ondernemers en particulieren in de Randstad, met name de Gooi en Vechtstreek (Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Naarden) en de regio's Amsterdam, Flevoland (Almere, Lelystad) en Utrecht.

Onze werkwijze: nuchter en betrokken juridisch advies

Juridische zaken kennen vaak ook emotionele en financiële aspecten. Die complexiteit mag de rechtsbijstand en voortgang van uw zaak niet onnodig schaden.

Vertrouwensrelatie

U wilt graag dat onze juridische aanpak slaagt? Ons kantoor ook. Maar in juridische procedures zijn garanties niet te geven. Goed teamwork vergroot onze kansen op succes.

Betaalbare rechtsbijstand

Een oriëntatiegesprek (Quickscan) kost 70 euro. Voor juridisch advies en procedures geldt een uurtarief, dat tijdens het oriëntatiegesprek wordt bepaald op basis van complexiteit, draagkracht en spoedeisendheid. Iedere cliënt en zaak is anders. Zodra u akkoord bent met dit tarief en onze voorwaarden gaat de advocaat aan de slag. Gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen) verleent ons kantoor alleen bij uitzondering. No cure no pay is uitgesloten.

Direct contact met advocaat

Advocatenkantoor Woesthoff is een toegankelijk kantoor met ‘korte communicatielijnen’. Voor juridisch advies heeft u direct contact met uw advocaat, mr. Woesthoff. Bij afwezigheid zorgt zij voor waarneming.

Heldere afspraken

Advocatenkantoor Woesthoff hanteert afspraken voor juridisch advies. Met algemene voorwaarden voor de advocatuur was het 27 jaar geleden haar tijd vooruit. Advocaat mr. Woesthoff houdt u tijdens een juridische procedure op de hoogte, werkt snel en komt afspraken na.