VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

  035 5242388    035 5264970  INFO[at]WOESTHOFFADVOCATEN[punt]NL    contactformulier

Specialist in contracten en overeenkomsten

Contractenrecht: juridisch advies voor ondernemers en particulieren

Zakelijke afspraken tussen bedrijven onderling en tussen organisaties en particulieren hebben juridische consequenties. Advocatenkantoor Woesthoff kan u adviseren over de implicaties van allerlei soorten contracten. Ook voor het opstellen van overeenkomsten en het begeleiden bij onderhandelingen kunt u bij ons terecht.


Voorkom conflicten en juridische procedures

Met goede contracten en overeenkomsten voorkomt u juridische conflicten en kostbare procedures. U bent aan het juiste adres voor uiteenlopende contracten, overeenkomsten en brieven, zoals:

- algemene voorwaarden, overeenkomst van levering, koopovereenkomst, echtscheidingsconvenant, samenlevingscontract, arbeidscontract

- ingebrekestelling, verzoek tot levering, vernietiging overeenkomst en eis tot schadevergoeding.

Bedrijven (MKB) en instellingen kunnen ons ook inschakelen voor in company juridische ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij het opstellen van contracten, maar ook wanneer u structureel rechtshulp wenst voor uw organisatie. Mr. Woesthoff fungeert dan als juridisch vertrouwenspersoon en is een vast(e) dag of dagdeel in uw organisatie direct voor u beschikbaar. Voor deze dienstverlening geldt een aangepast tarief.