Brede expertise: contractenrecht, personen- en familierecht en strafrecht

Meerdere rechtsgebieden

Advocatenkantoor Woesthoff biedt juridisch advies in personen- en familierecht, contractenrecht, strafrecht en ambtenarenrecht. Voor de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, erfrecht, huurrecht en bouwrecht werkt het kantoor samen met collega-experts.

Deskundig en actueel

Dit advocatenkantoor investeert veel in opleidingen en intervisie met collega's. Ook organiseerde mr. Woesthoff jarenlang - als voorzitter en mede-oprichter van het Netwerk van Kleine Advocatenkantoren Nederland - vele vakbijeenkomsten. U bent verzekerd van deskundig en actueel juridisch advies.

Integrale visie

Een juridisch probleem kan meerdere rechtsgebieden bestrijken, bijvoorbeeld civiel- én strafrechterlijk. En een privégeschil kan zakelijk gevolgen hebben, of andersom. Daarom bestrijkt dit kantoor meerdere rechtsgebieden en ondersteunt het kleine en grote (MKB-)ondernemers én particulieren.

Binnen en buiten 't Gooi

Cliënten komen uit het hele land. Toch is Advocatenkantoor Woesthoff vooral een vertrouwd adres voor ondernemers en particulieren in de Randstad, met name in het Gooi en de Vechtstreek (Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Naarden) en de regio's Amsterdam, Flevoland (Almere, Lelystad) en Utrecht.

Heldere werkwijze: nuchter en betrokken juridisch advies

Juridische zaken kennen vaak ook emotionele en financiële aspecten. Die complexiteit mag de rechtsbijstand en voortgang van uw zaak niet onnodig schaden.

Vertrouwensrelatie

U wilt graag dat een juridische aanpak slaagt? Dit kantoor ook. Maar in juridische procedures zijn garanties niet te geven. Goed teamwork vergroot uw kansen op succes.

Betaalbare rechtsbijstand

Een oriëntatiegesprek (Quickscan) kost 90 euro. Voor juridisch advies en procedures geldt een uurtarief, dat wordt bepaald aan de hand van de draagkracht, complexiteit en spoedeisendheid. Iedere cliënt en zaak is anders. Indien advocaat en cliënt na afloop van het gesprek een samenwerking willen aangaan, krijgt de cliënt een opdrachtbevestiging toegestuurd. Door ondertekening daarvan gaat de cliënt expliciet akkoord met de daarin vermelde (financiële) voorwaarden en de (op de website vermelde) Algemene Voorwaarden. Gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen) verleent dit kantoor alleen bij uitzondering. No cure no pay is uitgesloten.

Direct contact met advocaat

Advocatenkantoor Woesthoff is een toegankelijk kantoor met ‘korte communicatielijnen’. Voor juridisch advies heeft u direct contact met uw advocaat, mr. Woesthoff. Bij afwezigheid zorgt zij voor waarneming.

Heldere afspraken

Advocatenkantoor Woesthoff hanteert afspraken voor juridisch advies. Met algemene voorwaarden voor de advocatuur was dit kantoor 30 jaar geleden haar tijd vooruit. Advocaat mr. Woesthoff houdt u tijdens een juridische procedure op de hoogte, werkt snel en komt afspraken na.

Indien er na het oriëntatiegesprek uitgebreid juridisch advies nodig is, op basis van dossieronderzoek, ontvangt de cliënt een opdrachtbevestiging.

Dit kantoor staat in het NOvA-rechtsgebiedenregister officieel geregistreerd voor de volgende drie rechtsgebieden:

1. Algemene praktijk: Burgerlijk recht | Strafrecht

2. Personen en familierecht: Echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen | Ouderschap en erkenning | Jeugdbeschermingsrecht

3. Burgerlijk procesrecht: Beslag- en executierecht