Omgangsregeling treffen

Ziet u uw kinderen te weinig?

Maakt u zich zorgen om de verzorging van uw kinderen?

Wilt u een goede omgangsregeling met uw ex-partner?

Dan helpt Advocatenkantoor Woesthoff u verder.

 

Omgangsregeling beschermt uw kinderen

Kinderen worden na de echtscheiding vaak een (alimentatie)strijdwapen tussen ouders. Mr. Woesthoff doet er als advocaat alles aan om te voorkomen dat kinderen de dupe worden en dat uw ex-partner u chanteert met uw eigen kinderen. Kinderen hebben recht op omgang met beide ouders, mits die de verzorging en opvoeding ten goede komt. Bent u zo’n ouder die het belang van uw kinderen voorop plaatst? Dan is mr. Woesthoff uw juridisch partner voor een goede omgangsregeling.

 

Ook voor vaders die hun kinderen vaker willen zien

De kinderen worden toegewezen aan de vader. Zo beslissen rechters steeds vaker. Ouders die verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van hun kinderen, verdienen een ruime omgangsregeling. Daarom spant mr. Woesthoff zich als advocaat telkens weer in om ouders, rechters en adviserende instanties daarvan te overtuigen. Er is dus ook hoop voor vaders die hun kinderen vaker willen zien.

 

Heb ik een advocaat nodig voor een omgangsregeling?

Om een echtscheidingsprocedure te kunnen starten, verplicht de overheid vaders en moeders een ouderschapsplan op te stellen. Daarin wordt o.a. een omgangsregeling opgenomen. De exacte invulling van die omgangsregeling is in eerste instantie aan de ouders. Vaders en moeders kunnen kiezen voor een standaard omgangsregeling (1 keer per twee weken een weekend en de helft van de vakanties en feestdagen), maatwerk of co-ouderschap, waarbij de kinderen evenveel bij beide ouders zijn. Welke omgangsregeling u ook wenst, bespreek deze met uw advocaat, want er zijn altijd juridische gevolgen. Zo heeft een ouderschapsplan ook gevolgen voor jong meerderjarigen.

 

Profiteer van advocaat met 30 jaar ervaring

Elke echtscheiding en omgangsregeling is anders. En al is het voor veel vaders en moeders misschien de eerste keer, toch hebben echtscheidingsprocedures ook veel gemeen. U kunt dus profiteren van de bevindingen van andere ouders en kinderen, mits u kiest voor een ervaren advocaat.