Contractenrecht: juridisch advies voor ondernemer en particulier

Zakelijke afspraken tussen bedrijven onderling en tussen organisaties en particulieren hebben juridische consequenties. Advocatenkantoor Woesthoff kan u adviseren over de implicaties van allerlei soorten contracten. Ook voor het opstellen van overeenkomsten en het begeleiden bij onderhandelingen kunt u bij dit kantoor terecht.

Voorkom conflicten en juridische procedures

Met goede contracten en overeenkomsten voorkomt u juridische conflicten en kostbare procedures. U bent aan het juiste adres voor uiteenlopende contracten, overeenkomsten en brieven, zoals:

- algemene voorwaarden, overeenkomst van levering, koopovereenkomst, echtscheidingsconvenant, samenlevingscontract, arbeidscontract;

- ingebrekestelling, verzoek tot levering, vernietiging overeenkomst en eis tot schadevergoeding.

Bedrijven (MKB) en instellingen kunnen Advocatenkantoor Woesthoff ook inschakelen voor in company juridische ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij het opstellen van contracten, maar ook wanneer u structureel rechtshulp wenst voor uw organisatie. Mr. Woesthoff fungeert dan als juridisch vertrouwenspersoon en is een vast(e) dag of dagdeel in uw organisatie direct voor u beschikbaar. Voor deze dienstverlening geldt een aangepast tarief.