Heeft u een acute juridische vraag of wilt u een second opinion?

Bel dan voor een afspraak naar 035 52 42 388.

Tijdens uw bezoek staat Mr. Woesthoff u maximaal 30 minuten persoonlijk te woord. Daarin maakt zij een eerste analyse van uw situatie (Quickscan), die zij meteen bespreekt.

 

Een juridische Quickscan maakt uw kansen en risico's helder

Een Quickscan vereist juridische expertise. Die heeft mr. Woesthoff in 30 jaar opgebouwd en daar profiteert u al van in een oriëntatiegesprek. Sommige mensen hebben zelfs voldoende aan zo'n gesprek, vooral omdat Mr. Woesthoff haar focus meteen legt op uw juridische vraag, kansen en risico's. Wilt u echter uitgebreid juridisch advies, dan is nader dossieronderzoek nodig waarvoor u dan opdracht geeft. Een Quickscan is daarvoor niet geschikt.

 

Direct ter zake

Als u een juridische vraag heeft, wilt u gericht antwoord. Daarom besteedt mr. Woesthoff tijdens de Quickscan weinig tijd aan algemene (kantoor)zaken. De antwoorden op de meest gestelde vragen staan namelijk op deze website, zoals de specialisaties, werkwijze en kosten. Helder en transparant. Zo blijft er meer tijd over om tijdens het oriëntatiegesprek meteen op uw specifieke, juridische situatie in te gaan.

 

Speciaal tarief

Advocatenkantoor Woesthoff heeft veel trouwe klanten en weet dat prijs geen geschikt instrument is om loyaliteit te verdienen. Hoogwaardige juridische dienstverlening wel. Daarom hanteert het kantoor geen 'gratis kennismakingsgesprek' om cliënten te werven. Een Quickscan kost 90 euro (incl. btw). U dient dat bedrag voor aanvang van het intakegesprek voldaan te hebben. Neem ook een geldig legitimatiebewijs mee!

 

Wilt u een afspraak maken op ons kantoor?

Bel dan 035 52 423 88

of stuur het ingevulde formulier op.

NAAM:  
E-MAIL:  
HOE HEEFT U ONS GEVONDEN?  
BERICHT: